Yunusemre Belediyesi
CANLI İZLE
Başkan Çerçi Yeni Eğitim Öğretim Yılını Kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nda Manisa'da okul yolunu tutacak yaklaşık 250 bin öğrenci ile 17 bin eğitimciye başarılı bir eğitim-öğretim yılı diledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada Manisa'da okula başlayacak yaklaşık 250 bin öğrenciye başarılar diledi. Eğitimin önemine vurgu yapan Başkan Çerçi konuya ilişkin yayımladığı mesajda Yunusemre Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Çerçi mesajında, "Öğrencilerimiz uzun bir yaz tatilini geride bıraktı. Bu sürede Yunusemre Belediyesi olarak biz de yaz spor okulu düzenledik. Çocuklarımızın kurslarımıza ilgisi bizleri oldukça memnun etti. Şimdiyse zorlu bir eğitim yılı başlıyor. Her zaman olduğu gibi eğitim kurumlarımıza imkanlarımız ölçüsünde eğitime destek vermeyi sürdürecek; eğitimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Biz biliyoruz ki; Türkiye eğitimli, donanımlı fikri hür, vicdanı hür gençlerle güçlenecek, ilerleyecek. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere onlara emek veren değerli öğretmenlerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.